Agenda 2024

PPSV Bussloo is een actieve vereniging die verschillende activiteiten organiseert voor zowel haar eigen leden als voor leden die niet lid zijn van onze vereniging.

Kijk voor de exacte indeling m.b.t. de dressuurwedstrijden en de tijden voor het oefenspringen op www.startlijsten.nl (Wilp).

Datum

13 maart

10 april

24 t/m 28 april

8 mei

24 t/m 26 mei 

7  t/m 9 juni

12 juni

3 t/m 7 juli

10 juli

7 t/m 11 augustus

14 augustus

11 september

15 september

21 + 22 september

16 oktober

Activiteit

Algemene Ledenvergadering

Oefenspringen

Dressuurwedstrijd

Oefenspringen

Dressuurwedstrijd (Selectie paarden B t/m M2)

Dressuurwedstrijd (Selectie pony’s B t/m M2)

Oefenspringen

Dressuurwedstrijd

Oefenspringen

Dressuurwedstrijd

Oefenspringen

Oefenspringen

Tripalon Bussloo

Dressuurwedstrijd

Algemene Ledenvergadering

Wil je er zeker van zijn dat je niks van ons mist? Like ons dan op Facebook! Zo ben je als eerste op de hoogte.

Jaarlijks terugkerende activiteiten

Concours
Sinds de zestiger jaren van de vorige eeuw wordt Concours Hippique al georganiseerd. Iedere twee jaar vindt dit evenement plaats op Hemelvaartsdag. Begonnen bij Marinus van Voorst in Gietelo, nu al weer vele jaren op de Voorster Klei op de terreinen van fam. H. Lankhorst.

De organisatie is vele jaren in handen geweest van een concourscommissie bestaande uit leden van paardensport vereniging De IJsselzoom en fokkersvereniging het Warmbloedpaard. Na de fusie in 2016 is er een speciale concourscommissie opgericht. In 2020 is PSV Twello opgegaan in PPSV Bussloo en is de concourscommissie uitgebreid.

Concours Hippique is een evenement waar regionaal pony- en paardensporttalent strijdt om de prijzen.

Dressuurwedstrijden
In het outdoor seizoen organiseren wij maandelijks een avond- of weekend dressuurwedstrijd op onze buitenlocatie met eb en vloedbodem. Er is altijd veel belangstelling waardoor het programma vaak een wachtlijst kent.

Oefenspringen
Meerdere keren per jaar wordt er in onze 40 x 50 meter eb en vloedbodem een (oefen)parcours uitgezet. Tegen geringe vergoeding is dit parcours te springen voor leden van andere KNHS aangesloten verenigingen.

Clubkampioenschappen
In september organiseren wij altijd onze Clubkampioenschappen. Deze wedstrijd, bestaande uit een dressuurproef en een springparcours, is uitsluitend opengesteld voor leden van PPSV Bussloo. Tijdens deze wedstrijd worden de ruiters beoordeeld door officiële juryleden en wordt het parcours gebouwd door een parcoursbouwer van de KNHS. Tijdens deze dag wordt er op het scherpst van de snede gestreden, maar staat de gezelligheid voorop. Genietend van een hapje en een drankje kunnen zowel ruiters als vaders en moeders, opa’s en oma’s en ooms en tantes genieten van dit fraaie sportevenement, waarbij op elk niveau topprestaties worden neergezet.

Tripalon Bussloo
Tripalon Bussloo is een jaarlijks terugkerend event dat in september georganiseerd wordt door PPSV Bussloo. Kijk hier voor meer informatie over Tripalon Bussloo.