Instructie

Dana Fakkert

Dana Fakkert verzorgt naast haar lessen bij de rijvereniging ook privélessen aan een groeiende groep klanten in de regio Gelderland/Overijssel. Dana heeft zelf gereden op ZZL niveau en leidt jonge paarden en pony’s op, zodat een nieuwe eigenaar er gelijk fijn mee verder kan. Dana denkt altijd in oplossingen en weet op deze manier het beste uit ruiter én paard te halen!

Ook voor begeleiding van een aan- of verkooptraject kan Dana begeleiding bieden.

Anton Haarman

Anton Haarman heeft altijd de zondagochtend lessen verzorgd bij PC en LR Enkruiters en is dit ook blijven verzorgen na de fusie met PSV de IJsselzoom en later PSV Twello. Bij Anton kunnen de kinderen terecht met hun eigen- of verzorgpony om de basis van het paardrijden onder de knie te krijgen.

Thom Siemerink

Thom Siemerink runt samen met zijn broer JTS- paarden. Zij zijn gespecialiseerd in het africhten en opleiden van paarden en het trainen van ruiters en amazones. Thom heeft door de jaren heen verschillende overwinningen gehaald in de jonge paarden rubrieken en behaalde goede klasseringen op internationale concoursen. Een van de hoogtepunten in de carrière van Thom is het zadelmak maken en trainen van de hengst Big Star welke goud behaalde op de Olympische Spelen in Rio in 2016.

Meerte Hekking

Meerte Hekking runt samen met haar zus Deirdre een dressuur- en handelsstal, Hekking Horses in Oene. Meerte heeft mooie resultaten behaald in de Lichte Tour en begeleidt combinaties van beginner tot Lichte Tour in de dressuur.

Hekking Horses heeft stallen beschikbaar voor trainingspaarden van zadelmak tot lichte tour niveau. Meerte kan paarden klaar maken voor concours, Ibop, Pavo cup of verkoop.