Instructie

Raymond Kamphuis

Raymond Kamphuis is eigenaar van Stal Koetsiershoeve. Stal Koetsiershoeve biedt diverse New Forest ponyhengsten ter dekking en richt zich op de fokkerij en verkoop van New Forest pony’s zowel voor de sport als recreatie.

Dana Fakkert

Dana Fakkert verzorgt naast haar lessen bij de rijvereniging ook privélessen aan een groeiende groep klanten in de regio Gelderland/Overijssel. Verder leidt Dana jonge pony’s op totdat bijna ieder kind er fijn mee weg kan rijden. Ook voor begeleiding van ieder ander aan- of verkooptraject kan Dana begeleiding bieden.

Anton Haarman

Anton Haarman heeft altijd de zondagochtend lessen verzorgd bij PC en LR Enkruiters en is dit ook blijven verzorgen na de fusie met PSV de IJsselzoom en later PSV Twello. Bij Anton kunnen de kinderen terecht met hun eigen- of verzorgpony om de basis van het paardrijden onder de knie te krijgen.

Thom Siemerink

Thom Siemerink runt samen met zijn broer JTS- paarden. Zij zijn gespecialiseerd in het africhten, opleiden en trainen van ruiters en amazones. Thom heeft door de jaren heen verschillende overwinningen gehaald in de jonge paarden rubrieken en behaalde goede klasseringen op internationale concoursen. Een van de hoogtepunten in de carrière van Thom is het zadelmak maken en trainen van de hengst Big Star welke goud behaalde op de Olympische Spelen in Rio in 2016.

Meerte Hekking

Meerte Hekking runt samen met haar zus Deirdre een dressuur- en handelsstal genaamd Hekking Horses in Oene. Meerte heeft mooie resultaten behaald in de Lichte Tour en begeleidt combinaties van beginner tot Lichte Tour in de dressuur.