Lessen

Bij onze vereniging is het mogelijk om dressuur en/of springles te volgen voor zowel pony’s als paarden. Onze lessen duren 45 minuten. De instructeur maakt in samenspraak met het bestuur een passende lesindeling. Pony’s en paarden rijden zoveel mogelijk gescheiden van elkaar en iedereen heeft in principe zijn eigen lestijd.

Je kunt kiezen uit:

  • Maandagavond: pony’s en paarden dressuur
  • Dinsdagavond: pony’s en paarden dressuur
  • Donderdagavond: pony’s en paarden springen
  • Zondagochtend: pony’s beginners les

In de zomermaanden worden de lessen gegeven op onze eigen accommodatie aan de Kneuterstraat 16 in Wilp. De lessen vinden plaats in onze eb en vloedbak.

Tijdens de wintermaanden blijven de groepen op de maandagavond buiten. De groepen van de dinsdag- en donderdagavond lessen bij Manege Voorst. De zondagochtend groep rijdt een keer per maand buiten (i.v.m. manege activiteiten) en drie keer per maand binnen bij Manege Voorst.

Voor het afmelden van de lessen maken wij per lesavond gebruik van een WhatsApp groep. In deze groep wordt de ochtend voorafgaand aan de lesavond ook de definitieve lesindeling gedeeld. Op deze manier proberen wij zo efficiënt en effectief mogelijk gebruik te maken van onze lesindeling.

Wil je een keer komen kijken? Voor de exacte tijden kan je het beste contact opnemen via onze Facebookpagina of een e-mail sturen naar ppsvbussloo@gmail.com. Wij zorgen ervoor dat je dan persoonlijk wordt opgevangen, door iemand die je meer uitleg kan geven!

Springles
Dressuurles
Dag Maandagavond Maandagavond Dinsdagavond Donderdagavond zondagochtend