Lessen

Bij onze vereniging is het mogelijk om dressuur en/of springles te volgen voor zowel pony’s als paarden. 

In de zomermaanden worden de lessen gegeven op onze eigen accommodatie aan de Kneuterstraat 16. De lessen vinden plaats in onze eb en vloedbak.

Tijdens de wintermaanden blijven de groepen op de maandagavond buiten. De groepen van de dinsdag- en donderdagavond lessen bij Manege Voorst. De zondagochtend groep rijdt een keer per maand buiten (i.v.m. manege activiteiten) en drie keer per maand binnen bij Manege Voorst.

De instructeur maakt in samenspraak met het bestuur de lesindeling. Pony’s en paarden rijden zoveel mogelijk gescheiden van elkaar. Voor het afmelden van de lessen maken wij gebruik van verschillende WhatsAppgroepen. In deze groep wordt de ochtend voorafgaand aan de lesavond de actuele lesindeling gedeeld. Op deze manier proberen wij zo efficiënt en effectief mogelijk gebruik te maken van onze lesavonden zodat eenieder naar les kan komen.

Onze lessen duren 45 minuten. Wil je een keer komen kijken? Voor de exacte tijden kan je het beste contact opnemen via onze Facebookpagina of een e-mail sturen naar ppsvbussloo@gmail.com.

Springles
Dressuurles

Dag

Maandagavond

Maandagavond

Dinsdagavond

Donderdagavond

Zondagochtend

Les

Dressuurles

Dressuurles

Dressuurles

Springles

Dressuur-/springles

Pony/paard

Pony’s

Paarden

Pony’s/paarden

Pony’s/paarden

Pony’s