CH Voorst 21 mei 2020

De voorbereidingen voor CH Voorst 2020 zijn al weer in volle gang. Ook deze editie zijn we weer te gast op de terreinen van de familie Lankhorst (hoek Voorster Klei/ Hoenweg) in Voorst.

De volgende rubrieken worden verreden:
  • dressuur paarden:  B tm ZZ-L
  • springen paarden:  BB tm ZZ
  • dressuur pony’s:  B tm Z2
  • springen pony’s:  BB tm ZZ
CH Voorst is tevens selectiewedstrijd voor de kring Berkel-IJssel:
  • springen paarden en pony’s
  • dresssuur paarden
Inschrijven kan via mijnkhns.nl Meer informatie vind je ook op startlijsten.nl bij de plaats Voorst We nodigen ook bezoekers van harte uit om een kijkje te komen nemen en te genieten van mooie paardensport in een mooie omgeving en een gezellig strodorp.

Concours Hippique Voorst

Sinds de zestiger jaren wordt CH Voorst al georganiseerd. Iedere twee jaar vindt dit evenement plaats op Hemelvaartsdag.

Eerst bij Marinus van Voorst in Gietelo, daarna in Voorst en op Bussloo. Nu al weer vele jaren op de Voorster Klei op de terreinen van fam. H. Lankhorst.

De organisatie is vele jaren in handen geweest van een concourscommissie bestaande uit leden van paardensport vereniging De IJsselzoom en fokkersvereniging het Warmbloedpaard. Na de fusie in 2016 tussen PC en LR de Enkruiters uit Wilp en PSV de IJsselzoom, kwam de organisatie in handen van de concourscommissie die bestaat uit leden van de fusievereniging PPSV Bussloo. In 2020 is PSV Twello opgegaan in PPSV Bussloo en is de concourscommissie uitgebreid.

Sinds 2018 worden naast de spring- en dressuurrubrieken voor de paarden, ook dezelfde rubrieken voor de pony’s verreden.

CH Voorst, een evenement waar regionaal pony- en paardensporttalent strijdt om de prijzen. En bezoekers genieten van mooie paardensport en gezellig samenzijn in een geweldige omgeving.

86486609_1110992772626481_1542843160000987136_o