Tripalon Bussloo

Tripalon Bussloo is een jaarlijks terugkerend event dat in september georganiseerd wordt door PPSV Bussloo.

De Tripalon is een samengestelde wedstrijd maar dan net iets anders. Tijdens Tripalon Bussloo rijden de deelnemers een dressuurproef en een cross- en springparcours. De dressuurproef telt mee voor winstpunten. Het springparcours bestaat uit ca. 8 hindernissen. De cross is net wat anders dan een officiële SGW. Bij Tripalon Bussloo leggen de combinaties een terreinrit af van ongeveer 8 kilometer rondom recreatiegebied Bussloo. Tijdens deze terreinrit komen de deelnemers 18 hindernissen tegen. Het crossparcours gaat niet op tijd, het maakt dus niet uit hoelang je er over doet om te finishen.

Tripalon Bussloo is voor zowel combinaties met, als zonder startkaart. Het is wel belangrijk dat deelnemers een ACTIEF KNHS relatienummer hebben i.v.m. verzekering.

Combinaties kunnen een dressuurproef rijden in de klasse B t/m Z2. De pony’s kunnen bij het springen kiezen uit 40, 60, 80 of 100cm. Bij de paarden is dit 60, 80 of 100cm. Paardencombinaties die 40cm springen rijden HC mee.

Combinaties komen alleen voor het eindklassement in aanmerking als ze alle drie de onderdelen mee rijden anders doen ze ook HC mee.

De terreinrit mag ook samen met een vriend of vriendin worden gereden. Wel zo gezellig!

Inschrijven kan t.z.t via www.startlijsten.nl (Bussloo),

Tripalon Bussloo hindernis 2